Kako do nas

  Pogledajte na kartama upute kako najbrže doći do nas

Iz pravca Zagreba
Autocesta Zagreb – Split, izlaz Otočac, nakon naplatnih kućica, na prvom raskrižju skrenite na lijevo u pravcu Otočaca, Plitvičkih Jezera.
Na semaforu idite ravno, nakon 500 m skrenite na lijevo (druga ulica lijevo nakon semafora), na Vašoj lijevoj strani ugledati ćete hotel Park.
Iz pravca Splita

Autocesta Zagreb – Split, izlaz Otočac, nakon naplatnih kućica, na prvom raskrižju skrenite na lijevo u pravcu Otočaca, Plitvičkih Jezera.
Na semaforu idite ravno, nakon 500 m skrenite na lijevo (druga ulica lijevo nakon semafora), na Vašoj lijevoj strani ugledati ćete hotel Park.
Iz pravca Senja
Magistralna cesta Senj – Žuta Lokva, na raskrižju Žuta Lokva, pratite pravac Otočac, Plitvička Jezera, nakon ulaska u grad Otočac, kod semafora idite ravno, nakon 500 m skrenite na desno (druga ulica lijevo nakon semafora), na Vašoj lijevoj strani ugledati ćete hotel Park.

Majerevo vrilo Sinac

Na prvom raskrižju iz pravca hotela skrenite na lijevo i vozite pravo sve do prvog rotora, na rotoru idite pravo sve do drugog rotora, na drugom rotoru idite na desno i vozite pravo sve do skretanja za Sinac. Slijedite putokaze za Majerovo vrilo.

Utočište za mlade medvjede Kuterevo

Na prvom raskrižju iz pravca hotela Parka skrenite na desno, kod semafora idite pravo, kod drvne industrije, sa Vaše lijeve strane, skrenite na lijevo i vozite samo pravo. Slijedite putokaz s od drveta napravljenim medom.

Svetište Majke Božje od Krasna

Na raskrižju iz pravca hotela skrenite na desno, kod semafora idite pravo, kod drvene industrije, sa Vaše lijeve strane, skrenite na lijevo, i vozite pravo u smjeru Kuterevo i Krasno. Na raskrižju Kuterevo/ Krasno, idite na desno u smjeru Krasna. U mjestu Krasnu slijedite putokaz za crkvu Majke Božje od Krasna.

MC Nikole Tesle (magistralom cestom)

Na prvom raskrižju iz pravca hotela skrenite na lijevo i idite pravo, na prvom rotoru idite pravo do drugog rotora, na drugom rotoru skrenite na desno i nastavite voziti pravo sve do ulaska u grad Gospić (prolazite kroz mjesto Kvarte i Perušić). Na prvom semaforu u Gospiću skrenite na desno i vozite pravo, na drugom semaforu idite pravo, do trećeg semafora, tu skrenite na desno i vozite pravo u pravcu Smiljani. Na četvrtom semaforu idite i dalje pravo u pravcu Smiljani, nakom cca. 2km, sa Vaše lijeve strane biti će oznaka za skretanje u MO Nikole Tesle, nakon cirka 700m na Vašoj lijevoj strani vidijti će te MO Nikole Tesle.

PP Velebit

Na raskrižju iz pravca hotela idite na desno, na semaforu idite pravo, kod drvne industrije, na Vašoj lijevoj strani, skrenite na lijevo i idite pravo sve do raskrižja Kuterevo/Krasno, tu skrenite na desno u pravcu Krasna. Iz Krasna možete krenuti preko zaselka Vukelći prema ulazu Babić Siča, prema Senju, gdje se kod sela Oltari odvaja cesta za Zavižan (ulaz Babić-Siča), ili možete krenuti cestom za Štirovaču, koja se nalazi na jugoistočnom dijelu parka.

NP Plitvice

Na prvom raskrižju iz pravca hotela, idite na lijevo, vozite pravo do prvog rotora, na rotoru skrenite na lijevo, smjer Korenica. Nastavite voziti pravo u smjeru Korenice, neposredno prije ulaska u mjesto Korenica, naići ćete na raskrižje, tu skrenite na lijevo u smjeru Plitvica. Nastavite voziti ravno po cesti D1 do ulaska u NP Plitvice.

NP Plitvice

Na raskrižju iz pravca hotela skrenite na desno, kod semafora idite pravo u smjeru Kompolje, kod benzinske crpke Adria Oil, skrenite na desno u pravcu autoceste Zagreb – Split. Nakon naplatnih kućica idite u pravcu Splita. Kod čvora Maslenica siđite sa autoceste i nastavite voziti 15km magistralom cestom u smjeru Rijeke. Jadranska obala: na prvom raskrižju iz pravca hotela skrenite na desno i idite pravo do semafora, kod semafora idite pravo i pratite putokaz za Senj.